Studenti Gent Avdijaj është punësuar në Verpura GmbH

13/05/2019

Studenti i Fakultetit të Shkencave kompjuterike dhe Inxhinierisë, Gent Avdijaj është punësuar në kompaninë “Verpura GmbH”, ku mban pozitën e zhvilluesit të Java-s.

Ai ka arritur deri tek kjo pozitë e punës me ndihmën e ofruar nga Qendra e Karrierës në UBT.

 

Genti tha se kjo punë do ta ndihmojë në zhvillim e mëtejshëm profesional, teksa shtoi se UBT i ka ndihmuar shumë në këtë aspekt.

“UBT më ka ndihmuar shumë në ngritje profesionale, sepse ato që i kam mësuar në UBT, tani e tutje po i shfrytëzoj çdo ditë në vendin tim të punës”, potencoi ai.

 

UBT ka shkollën më të madhe të shkencave kompjuterike në regjion, prandaj kompanitë vendore, por edhe ato ndërkombëtare, janë gjithmonë në kërkim të kuadrove që dalin nga UBT, për shkak të nivelit të lartë të kompetencave profesionale që i fitojnë gjatë studimeve.