Studentët e Psikologjisë dhe nxënësit e Shkollave të Mesme të UBT-së vizituan Selinë e Kombeve të Bashkuara në Vjenë

18/09/2023

Studentët e Fakultetit të Psikologjisë, Anila Shala dhe Elmedina Cimili, nxënësit e Shkollave të Mesme të UBT-së, Eda Palushi dhe Muhamed Shala, të udhëhequr nga Prof. Ejona Icka, realizuan aktivitetin e radhës në Selinë e Kombeve të Bashkuara në Vjenë (United Nations).

Kjo vizitë është realizuar në kuadër të “IAYSP EUME Autumn Assembly 2023”.

Gjatë këtij qëndrimi ata u njohën nga afër me objektin dhe historikun e krijimit të Kombeve të Bashkuara, si dhe mësuan më shumë rreth funksionimit të kësaj organizate dhe planet e saj për të ardhmen.