Studentët e Fakultetit Muzikë Moderne, Prodhimi Digjital dhe Menaxhimi zhvilluan një performancë në skenë

25/01/2024

Në skenën e artit në kampusin e UBT-së në Lipjan, u realizua një shfaqje muzikore mbresëlënëse, duke treguar talentin e madh të studentëve nga Fakulteti i Muzikës Moderne (Grupi Vokal).

Kjo shfaqje ishte në kuadër të lëndës “Performancë në Skenë”, me bartëse Prof. Fatlume Bunjakun, si dhe shërbeu si një provë kryesore për studentët, duke u shënuar si pika kulmore e semestrit të tyre të parë për këtë vit.