Studentët e Fakultetit Inxhinieri e Energjisë dhe Menaxhment në UBT certifikohen në Cisco

02/07/2021

Studentët e Fakultetit Inxhinieri e Energjisë dhe Menaxhment në UBT, në kuadër të lëndës TIK2, ligjëruar nga prof.dr Besnik Skenderi janë certifikuar në Cisco për IT Essentials.

 

Studentët: Art Baxhaku, Blinera Bislimi, Edonisa Gashi, Endrit Beluli, Endrit Milaimi, Eni Goga, Etrit Mjeku, Fidan Berisha, Fidan Gashi, Gentrit Ibrahimi, Jon Brahushi, Lirie Halimi, Premtim Ibrahimi, Qendresa Marevci dhe Shkamb Kamoni kanë arritur që të përfitojnë nga ndërlidhja unike e pjesës akademike me nevojat e industrisë.

 

Përmes kësaj lënde, studentët e Fakultetit Inxhinieri e Energjisë dhe Menaxhment në UBT, janë duke u profilizuar edhe më shumë përmes ushtrimeve laboratorike, kështu edhe duke u certifikuar në Cisco IT Essentials.