Shndërrohu në profesionist të arkitekturës, duke studiuar në Fakultetin Arkitekturë dhe Planifikim Hapësinor në UBT

bool(false) 19/01/2022

Duke transferuar studimet tuaja në Fakultetin Arkitekturë dhe Planifikim Hapësinor në UBT, ju bëni një hap tejet të rëndësishëm drejt ndërtimit të një karriere profesionale.

 

Në Fakultetin Arkitekturë dhe Planifikim Hapësinor në UBT ju gjeni profesionistët më të mirë, si dhe infrastrukturën dhe kushtet më moderne për të marrë njohuritë dhe ekspertizën e nevojshme, për t’u shndërruar në ekspertë të arkitekturës.

 

Studentët e Fakultetit Arkitekturë dhe Planifikim Hapësinor në UBT, falë kurrikulës moderne përgatiten për të identifikuar dhe analizuar problemet arkitektonike, hartimin dhe zhvillimin e tyre, si dhe për përmirësimin e aspekteve estetike.

 

Transfero studimet në UBT, bëhu ndryshimi për të cilin ka nevojë Kosova!