Rektori Hajrizi uron studentët me rastin e fillimit të semestrit veror

bool(false) 14/03/2022

Rektori i UBT-së, prof.dr. Edmond Hajrizi iu ka uruar të gjithë studentëve fillimin e semestrit veror me ç’rast ai iu ka uruar shëndet dhe suksese në semestrin që sapo kanë hyrë.

 

Të bashkëngjitur e gjeni urimin e plotë:

 

Të nderuar studentë,

 

Zyrtarisht po fillon semestri veror 2021/22, në të cilin ju do të vazhdoni rrugëtimin tuaj akademik për të ndërtuar një karrierë profesionale dhe të suksesshme.

 

UBT bashkë me profesorët tuaj do iu qëndroj afër në çdo hap dhe sfidë tuajën edhe gjatë këtij semestri, ku padyshim presim që sukseset tuaja të vazhdojnë dhe ju të rriteni edhe më shumë në aspektin akademik dhe profesional.

 

Varësisht se si do të jetë situata epidemiologjike në vend, UBT është e gatshme me të gjitha kapacitetet e saj që të transformojë mësimin në formën e kombinuar ose edhe atë online, falë zhvillimit të platformave më të reja të mësimit.

 

Uroj që të keni shëndet dhe sukseset t’iu përcjellin edhe në këtë semestër.

 

Suksese!

 

Presidenti i UBT-së

Prof.dr. EDMOND HAJRIZI