Rektori Hajrizi uron besimtarët për festën e Krishtlindjeve Ortodokse

06/01/2021

Rektori i UBT-së, prof. dr Edmond Hajrizi, në emër të institucionit që ai drejton ka uruar të gjithë besimtarët me rastin e festës së Krishtlindjeve Ortodokse.

 

Kjo festë le të jetë simbol i shpresës, festë që ringjallë virtyte të besimit, dashurisë, mirësisë, dhe le të përcjellët me respekt ndërmjet njëri-tjetrit.

 

Në emrin tim personal dhe të UBT-së, ju uroj Krishtlindjet të gjithë besimtarëve të krishterë që e festojnë këtë festë të shenjtë.

 

Kjo ditë le të ngjall besimin dhe shpresën në kohë pandemie për të ardhme më të mirë”, thuhet mes tjerash në urimin e rektorit Hajrizi.