Punimi shkencor i profesorit Ridvan Peshkopia dhe studentëve të Shkencave Politike është publikuar në revistën shkencore, “European Societies”

24/09/2019

Suksesi i studentëve të UBT-së nuk ka të ndalur, aq më tepër kur gjatë tërë procesit janë të mentoruar dhe zhvillojnë projekte bashkë me profesorët.

Një rast i tillë suksesi është ai i profesorit në Fakultetin Shkenca Politike, Ridvan Peshkopia, i cili bashkërisht me studentët e këtij fakulteti, ka arritur që punimin e tyre të përbashkët shkencor ta publikojnë në revistën shkencore të indeksuar, “The International Journal of Human Rights”.

 

Ky rezultat i arritur është treguesi më i qartë i mësimdhënies së orientuar nga kërkimi shkencor, që është parim bazë i studimit në UBT.

 

Publikimi shkencor titullohet: “An ally to the people: EU mempership conditionality and Albanians’ attitudes toward EU membership”.

Këtë hulumtim mund ta lexoni duke klikuar këtu: https://www.tandfonline.com/doi/full/10.1080/14616696.2019.1660393