Përzgjedh programet më të mira në institucionin më cilësor akademik në vend

22/02/2021

Me përzgjedhjen e UBT-së ju gjithmonë keni bërë zgjedhjen e duhur, sepse UBT është institucioni më cilësor akademik në vend, me kuadro profesionale dhe ekspertë të secilës fushë.

 

Duke transferuar studimet në UBT ju tashmë keni bërë hapin e duhur drejt një karriere profesionale, me profesorë që do iu përcjellin në secilin hap që ju hidhni në karrierën tuaj akademike.

 

Platforma e realitetit virtual, biblioteka universitare fizike dhe elektronike, sallat gjigante të studimit, laboratorët klinikë universitar, laboratorët për kryerjen e punës praktike, bëjnë që UBT të jetë institucion lider i arsimit të lartë në vend.