Përfitoni certifikatë të njohur ndërkombëtarisht duke ndjekur kursin e gjuhës angleze në UBT

bool(false) 16/06/2022

UBT po vazhdon të ofrojë kursin e gjuhës angleze me ekspertë dhe profesionistë të kësaj gjuhe, të cilët po angazhohen për t’iu përforcuar njohuritë tuaja rreth gjuhës angleze, si një nga gjuhët më të kërkuara në botë.

 

UBT si institucion i arsimit të lartë është i akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve, dhe për këtë ofron mundësi për të gjithë të rinjtë që t’iu bashkohen përmes kurseve të tilla për t’u aftësuar dhe për të arritur suksese në të ardhmen.

 

Kursi i gjuhës angleze ofrohet në nivelet: Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Upper-Intermediate dhe Advanced, dhe të interesuarit që duan të bëhen pjesë e këtij kursi, mund të aplikojnë përmes linkut: Kursi i gjuhës angleze