NJOFTIM: Sot, do të mbahet video-konferenca për shkollimin, trajnimin dhe zhvillimin professional në kohë pandemie

20/04/2020

 

Sot, më 20 prill, me fillim nga ora 17:30, do të mbahet video -konferenca me temë: “Shkollimi, trajnimin dhe zhvillimi profesional online në kohë pandemie”.

Konferenca online është mbështetur nga Media Group i UBT-së, teksa do të transmetohet drejtpërdrejtë në Televizionin “UBT”, “Radio Campus 100.7 FM”, si dhe në faqet zyrtare në platformat Facebook, Instagram dhe Youtube.

 

Pjesë e kësaj konference online do të jenë rektori i UBT-së, prof. dr Edmond Hajrizi, pro.Besnik Skenderi, prof. Halil Bashota, prof. Naim Preniqi, prof. Betim Gashi dhe prof. Bejtush Ademi.