NJOFTIM: Sot, do të mbahet video-konferenca për efektet e pandemisë në politikën ndërkombëtarë

24/04/2020

Sot, më 24 prill, me fillim nga ora 18:00, do të mbahet video -konferenca me temë: “Efektet e pandemisë në politikën ndërkombëtare”.

 

Konferenca online është mbështetur nga Media Group i UBT-së, teksa do të transmetohet drejtpërdrejtë në Televizionin “UBT”, “Radio Campus 100.7 FM”, si dhe në faqet zyrtare në platformat Facebook, Instagram dhe Youtube.

 

Përveç aspekteve ekonomike, sociale, shëndetësore apo edhe psikologjike, pandemia ka edhe efekte politike që do të  diskutohet në kuadër të kësaj konference online.