NJOFTIM: Nesër, në UBT promovohet libri “Nga Planifikimi Urban Modern, Drejtë Planifikimit Hapësinor të Integruar”

bool(false) 29/10/2019

Nesër, e mërkurë, me fillim nga ora 11:00, në ambientet e UBT-së do të promovohet libri “Nga Planifikimi Urban Modern, Drejtë Planifikimit Hapësinor të Integruar”, i autorit Binak Beqaj, i cili është profesor në UBT.

 

Libri është botuar nga UBT dhe përmban tematika lidhur me urbanizmin dhe planifikimin hapësinor.

 

Pjesë e këtij promovimi të librit mund të jenë studentë, profesorë dhe profesionistë të kësaj fushe.