Në “Global UBT FEST 2020” do të mbahet Karaoke Day

08/07/2020

Në kuadër të “Global UBT FEST 2020”, fakulteti i Muzikës Moderne Prodhimi Digjital dhe Menaxhimi  organizon Karaoke Day ku do të performojnë studentët dhe të gjithë pjesëmarrësit e ANV-së së Fakultetit të Muzikës.

 

Në platformën virtuale të UBT-së, parashihen të performohen rreth 100 këngë, nga talent të Fakultetit të Muzikës, duke dëshmuar cilësinë e lartë të këtij fakulteti.

 

Ky event do të mbahet  nesër, më 09 korrik 2020m duke filluar nga ora 15:00.