Në ANV-në e Karrierës ligjërohet për motivimin dhe aftësitë kreative

11/07/2019

Psikologia e UBT-së, Vjollca Pllana – Shahini ka ligjëruar për pjesëmarrësit e Akademisë Ndërkombëtare Verore të Karrierës, e cila ka ligjëruar temën: “Creative skills and Networking”.

 

Ajo u ka dhënë këshilla pjesëmarrësve të ANV-së që ndikojnë për gjendje të mirë psikologjike dhe ka folur për motivimin, shmangien e stresit dhe për aftësitë kreative.

 

Gjithashtu, ajo prezantoi edhe metoda efektive për të mënjanuar stresin.

 

Pjesëmarrësve të ANV-së ajo u ka dhënë këshilla që ndikojnë për gjendje të mirë psikologjike dhe u ka folur për motivimin, shmangien e stresit dhe për aftësitë kreative. Gjithashtu, ajo prezantoi edhe metoda efektive për të mënjanuar stresin.