Merr certifikatë të njohur ndërkombëtarisht duke ndjekur trajnimin Zhvillues i Aplikacioneve në UBT

bool(false) 23/05/2022

Tregu i punës në Kosovë dhe në Evropë kërkon persona që kanë njohuri dhe certifikim të pranuar ndërkombëtarisht për Zhvillues të Aplikacioneve.

 

Duke ndjekur trajnimin Zhvillues të Aplikacioneve në UBT, ju brenda 4 semestrave kualifikoheni dhe merrni diplomë të njohur dhe të pranuar ndërkombëtarisht, e që juve ju hap rrugë për të punuar brenda dhe jashtë vendit.

 

Trajnimet mbahen në:

  • Prishtinë
  • Prizren
  • Ferizaj
  • Gjilan
  • Pejë
  • Mitrovicë
  • Gjakovë

 

UBT ofron këtë trajnim me një çmim promocional dhe fton të gjithë të interesuarit që të ndjekin këtë trajnim duke mësuar nga profesionistët më të mirë që ka UBT.

 

Apliko tani: Zhvillues i Aplikacioneve