Mbahet takimi i radhës i studentëve të UBT-së me Ambasadorin e Finlandës në Kosovë, Matti Nissinen

08/05/2024

Në takimin e radhës të studentëve të UBT-së me Ambasadorin e Finlandës në Kosovë, Matti Nissinen, u diskutua për një sërë çështjesh që ndërlidhen me Bashkimin Evropian, ekonominë, sanksionet dhe të ardhmen.

Diskutimet ishin të frytshme dhe u fokusuan në analizën e kompleksitetit të dinamikave politike dhe ekonomike të rajonit dhe të botës në përgjithësi.

Ambasadori dhe studentët shkëmbyen pikëpamje dhe analiza të ndryshme, duke sjellë një perspektivë të pasur dhe të diversifikuar për çështjet e diskutuara.

Ky takim u vlerësua si një mundësi e çmuar për të zgjeruar horizontet dhe për të ndërtuar një bashkëpunim të frytshëm mes institucioneve arsimore dhe përfaqësuesve diplomatikë të vendeve miqësore.