Maturantë të shumtë nga e gjithë Kosova vizituan Qytetin e Mençur të UBT-së

10/06/2024

Maturantë të shumtë nga e gjithë Kosova u bënë bashkë sot në Qytetin e Mençur të UBT-së në Lipjan, në kuadër të ditëve të Programit Përgatitor të Maturës 2024.

Mbi 10 mijë maturantë po trajnohen nga ekspertë të fushave të ndryshme në UBT, me qëllim që të përgatiten sa më mirë dhe të arrijnë rezultate të larta në testin e maturës.