Konferenca Ndërkombëtare Art dhe Media Digjitale prezanton punime dhe hulumtime shkencore nga më të ndryshmet nga fusha e artit

31/10/2020

Në Konferencën Ndërkombëtare Art dhe Media Digjitale, shkencëtarë e hulumtues nga vendi e rajoni prezantuan punime shkencore të fushës së artit, meqë rast përmes platformës online, pjesëmarrësit kishin mundësi të hapin debat, për temat e prezantuara.

 

Punimet e dorëzuara dhe prezantuara në Konferencën Art dhe Media Digjitale janë:

Session 1

Chair: Arben Arifi

Co – Chair: Gazmend Ejupi

Keynote speaker: Nora Weller

 

  • Nora Weller- keynote speakers
  • Blue quarantine: archiving collective memory through visual heteroanamnesis, Fitore Isufi
  • Space Maters  Year : 2020-2023, Gazmend Ejupi
  • Digital Media as a promoters of cultural heritage, Arben Arifi
  • Root rot, Burim Berisha
  • The evolution of photography through stages, Blerim Gjinovci
  • Family Album in Venice Biennale, Alban Muja
  • Embracing, Laura Ymeri