Katedra e Kirurgjisë Orale në UBT vazhdon me suksese në realizimin e operacioneve

10/05/2024

Katedra e Kirurgjisë Orale në UBT vazhdon të shënojë suksese me intervenimet kirurgjike. Një operacion Impaction d 48 u realizua me sukses nga asistentët e kirurgjisë orale së bashku me studentët e vitit të katërt nga Dega Stomatologji në UBT.

Ekipi i kirurgëve oralë dhe asistentëve që realizuan operacionin:

  • Dr. Spec. Agron Dushi;
  • Dr. Spec. Vullnet Fazliu;
  • Instrum. Lendita Hyseni.

Zgjedhja e ekipit më të mirë dhe angazhimi në përmirësimin e aftësive profesionale të studentëve është një nga synimet kryesore të Fakultetit të Stomatologjisë në UBT.