Janë duke vazhduar regjistrimet në të gjitha pikat e UBT-së për t’u bërë pjesë e institucionit numër një akademik në vend

15/09/2023

Të rinj nga i gjithë vendi janë duke u interesuar për programe të ndryshme të studimit, si dhe për kushtet unike që ofron UBT, për të ndërtuar një karrierë profesionale.

Edhe pak ditë kanë mbetur për t’u bërë pjesë e UBT-së.

 • Studio në një nga programet:
 • Administrim Biznesi
 • Aktrim
 • Art dhe Media Digjitale
 • Gjuhë Angleze
 • Inxhinieri e Ndërtimit dhe Infrastrukturë
 • Juridik
 • Media dhe Komunikim
 • Menaxhment, Biznes dhe Ekonomi
 • Muzikë Moderne, Prodhim Digjital dhe Menaxhimi
 • Shkenca Politike
 • Shkenca të Sportit dhe të Lëvizjes
 • Shkenca të Ushqimit dhe Bioteknologji
 • Inxhinieri e Agrikulturës dhe Mjedisitë
 • Studime të Sigurisë