Ish-studentja e UBT-së, Saranda Fazliu, punësohet në konsullatën e Kosovës në Gjermani

29/09/2020

Ish-studentja e Fakultetit Shkenca Politike në UBT, Saranda Fazliu, është punësuar në konsullatën e përgjithshme të Kosovës në Dusseldorf të Gjermanisë.

 

Saranda, fillimisht falë njohurive të fituara nga profesorët dhe studimet në UBT, ajo rrugëtimin profesional e kishte filluar si praktikante në Ministrinë e Punëve të Jashtme të Kosovës.

 

Ajo tashmë  po vazhdon studimet në nivelin master në UBT, në Fakultetin Politika Publike dhe Menaxhim, teksa ka falënderuar UBT-në për profesionalizmin e vazhdueshëm dhe mundësitë që ajo po i ofron studentëve të saj.

 

Rreth 95% të studentëve në UBT, punësohen menjëherë pas përfundimit të studimeve ose edhe gjatë zhvillimit të tyre akademik.