Global UBT Fest sjell Akademinë Arti dhe Media Digjitale

25/06/2021
Pjesëmarrësit do të zhvillojnë aftësi dhe do të fitojnë njohuri të reja përmes kurseve:
  • Meditation in Art;
  • Flamuri;
  • Shaping the Light;
  • Japan;
  • Thank you for Flagging;
  • Exploded City.
Akademia Arti dhe Media Digjitale do të mbahet nga data 07.07.2021 – 14.07.2021
Për t’u regjistruar, klikoni këtu
Për më shumë informata, klikoni këtu
Regjistrimet mbyllen me 27/06/2021.