Filloi Akademia Verore e Artit dhe Dizajnit në UBT

08/07/2024

Në UBT nisi Akademia Verore e Artit dhe Dizajnit, duke shënuar një ngjarje të rëndësishme për të gjithë studentët dhe profesionistët e interesuar në këtë fushë.

Në hapje të kësaj Akademie ishte prezent artisti i njohur ndërkombëtarisht, Sislej Xhafa i cili prezantoi temën “Transformime Alkimike – Nga Materiali në Imaterial përmes Performancës dhe Instalacionit”, duke i dhënë pjesëmarrësve një pasqyrë të thellë mbi proceset e tij artistike.

Akademia Verore e Artit dhe Dizajnit në UBT do të vazhdojë me aktivitete të tjera gjatë ditëve në vijim, duke ofruar mundësi të shumta për zhvillim profesional dhe personal në fushën e artit dhe dizajnit. Ftojmë të gjithë të interesuarit të ndjekin programin e ngjarjeve dhe të përfitojnë nga kjo mundësi unike.