Bashkohu me më të mirët, transfero studimet në Shkenca Kompjuterike në UBT

13/01/2021

Është koha për të bërë zgjedhjen e duhur për të transferuar studimet në Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinieri.

 

Studentët e këtij fakulteti janë ndër më të mirët e kësaj fushe në vend, rajon dhe më gjerë, ndaj bëhuni pjesë e këtij grupi profesional, duke marrë praktika dhe njohuri nga ekspertët më eminent të kësaj fushe.

 

UBT është mundësi unike, andaj mos humb kohë transferohu në institucionin e mundësive.