Arti dhe Media Digjitale, programi që ju shndërron në profesionistë të fushës

08/10/2020

Synoni të bëheni artistë, t’i zhvilloni aftësitë kërkimore, analitike, konceptuale dhe në të shkruar, apo dëshironi të përvetësoni aftësi në krijimin e animacioneve, dizajneve e lojërave të simuluara?

 

UBT ju ofron këtë mundësi.

 

Institucioni ofron programin unik të studimit Arti dhe Media Digjitale, fakultet në të cilin kombinohen lëmitë e industrisë kreative dhe gërshetohet teoria me praktikën.

 

Jini në hap me epokën digjitale, filloni rrugëtimin akademik në UBT, shndërrohuni në profesionistë të fushës.