Apliko për t’u bërë pjesë e kursit për gjuhën gjermane në UBT

02/12/2022

Gjuha gjermane është ndër gjuhët më të kërkuara në botë, dhe si e tillë është bërë e nevojshme për t’u mësuar dhe njohur nga gjithsecili që dëshiron të ndjekë hapat e zhvillimit dhe përparimit.

Instituti i Gjuhëve të Huaja në UBT është duke e ofruar kursin e gjuhës gjermane, për të gjithë që dëshirojnë të përvetësojnë këtë gjuhë, duke u trajnuar dhe mësuar nga ekspertët më të mirë të gjuhës që ka UBT.

Pjesëmarrësit do të pajisen me certifikatë të njohur ndërkombëtarisht dhe përmes kurrikulës moderne do të kenë mundësi që të përfitojnë jashtëzakonisht shumë nga atraktiviteti që ofron ky kurs.

Apliko tani: Kursi i gjuhës gjermane