Akreditohet nga Oda e Farmacistëve të Kosovës Konferenca Ndërkombëtare Farmaceutike 2023

23/10/2023

UBT më 28 tetor 2023 do të organizojë online Konferencën Ndërkombëtare Farmaceutike “International Conference on Pharmaceutical and Natural Sciences #ICPNS2023”, e cila është e akredituar nga Komisioni për Edukim të Vazhdueshëm Profesional në Odën e Farmacistëve të Kosovës dhe e poentuar si në vijim:

12 pikë për pjesëmarrësit pasiv;

15 pikë për pjesëmarrësit aktiv;

17 pikë për ligjëruesit e ftuar.

Pjesëmarrësit e interesuar duhet ta bëjnë pagesën prej 25 Euro dhe fletëpagesa si dëshmi duhet të dërgohet në emailin e konferencës [email protected] deri më datën 26.10.2023 ora 18:00.

Është shumë e rëndësishme që në fletëpagesë tek përshkrimi të shënohet: Konferenca për Farmaci dhe Emri e Mbiemri i Pjesëmarrësit. Kjo sepse certifikatat do të përgatiten për ata emra dhe mbiemra që gjenden tek përshkrimi në fletëpagesë.

————————————–

Detajet e bankës për pagesë janë:

TEB BANK

Name of the account holder: UBT SHPK KOLEGJI NDERKOMBETAR PER BIZNES ose K.N.B.T UBT SHPK

Full account number (including bank codes) / IBAN: XK05-2011-0000-0392-7958

Account number:20-11-0000039279-58

Name of Bank: TEB Bank

Address of branch: Agim Ramadani, Nr. 15, 10000 Prishtinë

BIC / SWIFT: TEBKXKPR