A jeni gati të filloni një udhëtim transformues në botën e kujdesit shëndetësor?

29/01/2024

Zhvilloni potencialin tuaj duke u transferuar në programin e Infermierisë në UBT.

Programi është hartuar për të përgatitur të diplomuarit për të mbajtur përgjegjësitë e profesionistëve kompetentë dhe infermierëve të kualifikuar. Ne shkojmë përtej arsimit tradicional, duke ofruar shërbime të plota në rehabilitim, promovim, shëndetësi moderne dhe mbrojtje sociale.

Në UBT, ne besojmë në rritje përmes përvojës. Programi ynë përqendrohet në nxënie eksperimentale, zhvillim dhe hulumtim që ndriçon gjendjen aktuale të zhvillimit profesional. Ne e njohim nevojën për rritje të vazhdueshme, duke u përshtatur me përvojat profesionale dhe sfidat e kujdesit shëndetësor.

Për më shumë informacione vizitoni faqen zyrtare, ose na kontaktoni në numrin e telefonit: +383 38 541 400.