UBT shpall të hapur thirrjen për pranimin e abstrakteve për Konferencën Ndërkombëtare të UBT-së

08/09/2021

Institucioni më i madh i arsimit të lartë në vend – UBT, ka filluar përgatitjet për organizimin e edicionit të 10-të të Konferencës Ndërkombëtare për Shkencë, Teknologji, Biznes dhe Inovacion, edicion ky që këtë vit është jubilar, duke dëshmuar edhe njëherë përkushtimin që ka ky institucion për shkencë, teknologji e inovacion, duke sjellë në Kosovë shkencëtarët dhe ekspertët më të mirë nga gjithë bota.

 

Kësisoj, UBT ka shpallur të hapur thirrjen për pranimin e abstrakteve për të gjithë hulumtuesit shkencorë dhe të tjerë që duan të bëhen pjesë e kësaj konference, që është organizimi më i madh shkencor i bërë ndonjëherë në vend, e që sivjet për fokus ka reziliencën dhe qëndrueshmërinë.

 

Konferenca Ndërkombëtare për Shkencë, Teknologji, Biznes dhe Inovacion e UBT-së, aktivitetin shkencor të saj do ta shtrijë në 24 fusha të ndryshme që do të mbahen njëkohësisht, përfshirë:

 

 • Shkenca Kompjuterike dhe Inxhinieri e Komunikimit
 • Menaxhment, Biznes dhe Ekonomi
 • Mekatronikë, Inxhinieri e Sistemeve dhe Robotikë
 • Inxhinieri e Energjisë Efiçiente
 • Sisteme të Informacionit dhe Siguri
 • Arkitekturë – Planifikim Hapësinor
 • Inxhinieri Ndërtimore, Infrastrukturë dhe Ambient
 • Juridik
 • Shkenca Politike
 • Gazetari, Media dhe Komunikim
 • Agrikulturë, Shkenca të Ushqimit dhe Teknologji
 • Shkencat Farmaceutike dhe Natyrore
 • Dizajn i Integruar
 • Psikologji
 • Edukim dhe Zhvillim
 • Modë
 • Muzikë Moderne dhe Audio Produksion
 • Art dhe Media Digjitale
 • Stomatologji
 • Mjekësi e aplikuar – Infermieri
 • Mjekësi – Infermieri dhe Shkencat Teknike Mjekësore (Radiologjia dhe Anesteziologjia)
 • Sport
 • Gjuhë dhe Kulturë
 • Studime të Sigurisë

 

Për më shumë informacione dhe detaje të tjera rreth konferencës, klikoni në: https://conferences.ubt-uni.net/2021/ teksa pyetjet tuaja shtesë mund t’i dërgoni në email adresën: [email protected]