UBT ofron studime të përbashkëta me Parthenope University of Naples, në Itali 

17/08/2020

Studime të përbashkëta me Parthenope University of Naples, në Itali

Bëhu pjesë e suksesit të garantuar, përfito:

 

➡️Bursa studimi

➡️Shkëmbim semestral

➡️Internship në kompani dhe institucione vendore e ndërkombëtare

 

Come to UBT, Go International!🌍