UBT IDEAA – UBT INNOVATIONS

bool(false) 11/03/2022

UBT Ideaa është inovacioni i radhës përmes së cilës UBT ka sjell shërbimin e parë plotësisht të integruar për zhvillimin e arsimit, edukimit dhe çështjeve akademike në nivele të larta, me trajnime të bazuara në kërkim dhe hulumtim, si dhe me metodologjitë më të reja të kohës moderne.

 

Ky inovacion ofron trajnime dhe certifikime për mësimdhënësit në një proces unik, përmes ekspertëve dhe profesionistëve të licencuar, me teste dhe kritere të specifikuara.

 

Sigurimi dhe menaxhimi i cilësisë është një prej aspekteve që e karakterizon inovacionin e njëzetetretë, duke qëndruar në hap me ndryshimet e kohës, si dhe duke qenë të certifikuar nga standardi ndërkombëtar ISO 9001 për menaxhimin e cilësisë.

 

#THISISUBT #30INNOVATIONS