Transfero studimet në Fakultetin Menaxhmet, Biznes dhe Ekonomi

24/01/2020

 Xhina Balaj ka bërë zgjedhjen ideale duke transferuar studimet në institucionin e vlerësuar me pesë yje të ekselencës nga Organizata për Menaxhimin e Cilësisë (EFQM).

 

Ajo po vazhdon studimet në Fakultetin Menaxhmet, Biznes dhe Ekonomi, teksa ndjehet e lumtur është pjesë e një institucioni atraktiv për studentët.

 

“Arsyeja pse kam zgjedhur UBT-në është sepse ky institucion u ofron mbështetje studentëve të vet, mbështetje që nuk e ofron asnjë universitet tjetër”, theksoi Xhina.

 

http://study.ubt-uni.net/