Trajnohu për Menaxhimin e Burimeve Njerëzore

10/01/2020

Kanë mbetur edhe pak vende të lira për trajnimin për Menaxhim të Burimeve Njerëzore. Mos humbisni kohë dhe aplikoni për tu aftësuar në kryerjen e detyrave kryesore dhe mësoni funksionet e rëndësishme të menaxhimit të burimeve njerëzore. Studentët e UBT-së që ndjekin këtë trajnim do të kenë 20% zbritje, ndërsa trajnimi fillon më 11 janar 2020.

 

Për më shumë informacione: [email protected]

 

Apliko tani: https://www.ubt-uni.net/sq/studimi/programet-e-studimit/shkolla-profesional/trajnime/apliko-online/