Studio në Fakultetin e Farmacisë në UBT

bool(false) 12/08/2021

Me zhvillimin e shkencave mjekësore UBT ka hartuar programin e Farmacisë, program ky që është duke përgatitur farmacistë me njohuri të barasvlefshme dhe të aplikueshme në secilin shtet të botës.

 

Studentët e këtij drejtimi përgatiten nga ekspertët më të mirë që ka vendi dhe bota, me praktikat më të njohura ndërkombëtare, që u mundësojnë studentëve të përgatiten për t’u përballur me secilën sfidë që kanë për të hasur në profesionin që kanë zgjedhur për të studiuar.

 

 

Zgjedh më të mirin, që të bëhesh më i miri!