Studenti Egzon Hasi përfitues i bursës për vazhdim të studimeve në Portugali

02/03/2020

Studenti i Fakultetit Shkencat Kompjuterike dhe Inxhinieri, Egzon Hasi, është përfitues i bursës për vijimin të studimeve në universitetin prestigjioz “Nova de Lisboa”, në Potugali.

 

Ai do të specializojë për Web Programming, ku tha se do të përfitojë njohuri profesionale, si dhe do të njoh kulturën e këtij vendi.

 

Egzoni është përzgjedhur përfitues i kësaj burse falë notës mesatare mbi 9.0 që e ka arritur gjatë studimeve në UBT.