Së shpejti fillon grupi i ri në kursin e gjuhës angleze në UBT

bool(false) 27/05/2022

Gati në secilin profesion, por edhe në jetën e përditshme mësimi i gjuhës angleze është bërë i domosdoshëm, prandaj në kuadër të UBT-së, me ekspertë të kësaj gjuhe së shpejti do të fillojë kursi për grupin e ri që pritet të formohet në ditët në vijim.

 

Kursi i gjuhës angleze në UBT është i akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve, dhe kështu ju mundëson që në përfundim të periudhës mësimore ju të përfitoni një certifikatë të vlefshme për tregun e punës.

 

UBT ju mundëson të keni një të ardhme të ndritur duke ju ofruar kurse të gjuhëve të ndryshme, për të arritur suksesin e merituar më lehtë dhe për ta bërë të realizueshme ëndrrën tuaj drejtë një karriere me perspektivë.

 

Kursi i gjuhës angleze në UBT ofrohet në nivelet Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Upper-Intermediate dhe Advanced, me metodat më inovative të mësimdhënies.

 

Linku për aplikim: Kursi i gjuhës angleze