Maturantët e Deçanit përzgjedhin UBT-në për studime, institucionin më të ranguar në rajon

15/05/2024

Profesorë të UBT-së kanë realizuar një sesion informues në shkollat e mesme të Deçanit, duke i informuar maturantët e kësaj komune rreth programeve dhe mundësive të shumta që ofron UBT.

Të shumtë kanë qenë maturantët të cilët janë interesuar për studime cilësore në UBT, për programet unike dhe për infrastrukturën më moderne në rajon.

Zgjedh më të mirin, që të bëhesh më i miri!