Interesim i madh për t’u bërë pjesë e kursit të gjuhës angleze në UBT

bool(false) 29/03/2022

Karriera juaj profesionale nuk do të jetë edhe aq e suksesshme pa përvetësimin e gjuhës angleze, duke parë tani që tregu i punës dhe konkurrenca në nivel ndërkombëtar është zgjeruar jashtëzakonisht shumë.

 

UBT ofron kursin e gjuhës angleze, të certifikuar nga shkolla profesionale dhe akredituar nga Autoriteti Kombëtar i Kualifikimeve, përmes profesionistëve më të mirë të gjuhës dhe letërsisë angleze dhe me kushtet më moderne infrastrukturore e teknologjike.

 

Përvetësimi i gjuhës angleze është një nga hapat prej hapave më të rëndësishëm që ju mund të bëni në karrierën tuaj dhe përzgjedhja e UBT-së për të besuar zhvillimin tuaj në mënyrë profesionale në këtë aspekt është një nga përzgjedhjet më unike në karrierë tuaj.

 

Kursi i gjuhës angleze në UBT ofrohet në nivelet Beginner, Elementary, Pre-Intermediate, Upper-Intermediate dhe Advanced, me metodat më inovative të mësimdhënies.

 

Apliko tani: Kursi i gjuhës angleze