Bëhu profesionist i medias dhe komunikimit, duke transferuar studimet në UBT

bool(false) 21/01/2022

Transferoni studimet në Fakultetin Media dhe Komunikim në UBT, programin unik që ka sjellë në Kosovë gërshetimin e gazetarisë, komunikimit, marrëdhënieve me publikun, produksionit dhe marketingut.

 

Duke transferuar studimet në Media dhe Komunikim në UBT, ju i ofroni vetës mundësinë për t’u profesionalizuar në njërën prej fushave më moderne në vend për sa i përket medias dhe komunikimit.

 

Profesionistët më të mirë që ka komunikimi dhe media në Kosovë janë në UBT, dhe falë infrastrukturës moderne të institucionit si dhe marrëveshjeve të bashkëpunimit me industrinë studentët kanë mundësinë që menjëherë të ambientohen në tregun e punës.

 

Transfero studimet në UBT, bëhu ndryshimi për të cilin ka nevojë Kosova!