Akreditohet nga Oda e Stomatologëve të Kosovës Konferenca Ndërkombëtare të Shkencave Stomatologjike 2023

23/10/2023

UBT më 28 tetor 2023 do të organizojë Konferencën Ndërkombëtare të Shkencave Stomatologjike “International Conference on Dentistry – ICDS2023”, e cila është e akredituar nga Komisioni për Edukim të Vazhdueshëm Profesional i Odës së Stomatologëve të Kosovës dhe e poentuar si në vijim:

15 pikë për pjesëmarrësit pasiv;

20 pikë për pjesëmarrësit aktiv.

Pjesëmarrësit e interesuar duhet ta bëjnë pagesën prej 30 Euro dhe fletëpagesa si dëshmi duhet të dërgohet në emailin e konferencës [email protected] deri më datën 26.10.2023 ora 18:00.

Është shumë e rëndësishme që në fletëpagesë tek përshkrimi të shënohet: Konferenca për Stomatologji dhe Emri e Mbiemri i Pjesëmarrësit. Kjo sepse Certifikatat do të përgaditen për ata emra dhe mbiemra që gjenden tek përshkrimi në fletëpagesë.

————————————–

Detajet e bankës për pagesë janë:

BKT BANK

Name of the account holder: UBT SHPK

Full account number (including bank codes) / IBAN: XK05 1902 3711 9403 1191

Account number: 1902-3711-9403-1191

Name of Bank: Banka Kombëtare Tregtare

Address of branch:  Rr. “Enver Maloku” Nr. 10 Prishtinë

BIC / SWIFT: NCBAALTXKSO