UBT

"Zgjedh më të mirin që të bëhesh më i miri"

Aktuale

Shoqata “KORABI” në Itali ndanë mirënjohje për rektorin Hajrizi

Angazhim Publik

UBT dhe Oda Ekonomike Austriake organizuan Panairin e Punës së Kompanive Austriake – i pari i këtij lloji në Kosovë

Angazhim Publik

Përurohet Shkolla Kombëtare për Doktoratë në ICT

Angazhim Publik

Lajme

Punimi i profesorëve dhe studentëve të UBT-së rreth kultivimit të mollëve ‘Jonagold’ në Kosovë publikohet në revistën ”Turkish Journal of Agriculture and Forestry – TUBİTAK”

Lajme

Studentja e UBT-së, Doruntina Barku është punësuar në pozitën Junior Architect në kompaninë “ArchiEDU”

Lajme

Qendra e Karrierës në UBT mbajti sesionin e radhës informues për nxënësit e Shkollës së Mesme Teknike “Nexhmedin Nixha” dhe Gjimnazit “Hajdar Dushi” në Gjakovë

Lajme

Punimi i profesorit të UBT-së, Demokrat Nuha, rreth komponimeve të reja të derivateve të oksadiazolit dhe triazolit, publikohet në revistën “Journal of Molecular Structure”

Lajme

Qendra e Karrierës në UBT mbajti sesionin e radhës informues për nxënësit e Shkollës së Mesme Profesionale “Jonuz Zejnullahu” në Viti

Lajme

Në UBT u shënua Dita Botërore e Shëndetit Oral

Lajme

Suksesshëm UBT përmbyll edicionin e njëmbëdhjetë të Konferencës Ndërkombëtare për Shkencë, Teknologji, Biznes dhe Inovacion

Angazhim Publik

UBT rilicencohet në nivel institucional dhe programor

Inovacion

Punimi i profesorëve të UBT-së publikohet në revistën “International Journal on Minority and Group Rights”

Angazhim Publik

Punimi i profesorit të UBT-së, Ferid Selimi, rreth sfidave të gazetave të shkruara në Kosovë është publikuar në revistën “Studies in Media and Communication”

Angazhim Publik

Suksesshëm UBT përmbyll edicionin e njëmbëdhjetë të Konferencës Ndërkombëtare për Shkencë, Teknologji, Biznes dhe Inovacion

Angazhim Publik
Shiko më shumë video