UBT ofron studime të përbashkëta me Vienna University of Technology, në Austri

bool(false) 14/08/2020

Studime të përbashkëta me Vienna University of Technology, në Austri

Bëhu pjesë e suksesit të garantuar, përfito:

 

➡️Bursa studimi


➡️Shkëmbim semestral


➡️Internship në kompani dhe institucione vendore e ndërkombëtare

 

Come to UBT, go to international!