NJOFTIM: Sot, do të mbahet video-konferenca “5G Artificial Intelligence and Internet of Things”

27/05/2020

Në vazhdën e mbajtjes së konferencave online në kuadër të së cilave janë diskutuar tema nga fusha të ndryshme, sot UBT do të mbajë video-konferencën me temë: “5G Artificial Intelligence and Internet of Things”.

 

Konferenca online është mbështetur nga Media Group i UBT-së, teksa do të fillojë në orën 19:00, ku do të transmetohet drejtpërdrejtë në Televizionin “UBT”, “Radio Campus 100.7 FM”, si dhe në faqet zyrtare në platformat Facebook, Instagram dhe Youtube.