UBT ka filluar pranimin e abstrakteve në Konferencën e Agrikulturës, Shkenca të Ushqimit dhe Teknologji

bool(false) 26/09/2022

Në kuadër të organizimit të edicionit të 11-të të Konferencës Ndërkombëtare, UBT ka filluar pranimin e abstrakteve për fushën e Agrikulturës, Shkencave të Ushqimit dhe Teknologjisë.

 

Konferenca Ndërkombëtare e UBT-së do të organizohet më 29 dhe 30 tetor 2022, dhe për fokus ka trajtimin e temave rreth reziliencës dhe qëndrueshmërisë.

 

Punimet dhe prezantimet për konferencën e Agrikulturës, Shkencave të Ushqimit dhe Teknologjisë, duhet të trajtojnë tema të tilla si:

 

 • Food and Agriculture
 • Food quality and safety
 • Food science and packaging
 • Food technology engineering
 • Innovative food products and processes
 • Food, culture and agrotourism
 • Food marketing and management
 • Food economics and statistics
 • Food contamination, hygiene and toxicology
 • Food nutrition
 • Nutraceuticals, functional foods, and functional ingredients
 • Soft and top fruits
 • Chemistry, microbiology and biotechnology aspects of food
 • Emerging safety and toxicological issues
 • Advances in sensory science
 • Applied research related to food nanotechnology
 • Emerging technologies
 • Agricultural biotechnology
 • Agricultural economics and policy
 • Agricultural engineering and technology
 • Greenhouse and horticulture
 • Agricultural and natural resource economics
 • Agroecology and sustainable agriculture
 • Organic agriculture
 • Irrigation and water management
 • Environment protection and management
 • Environmental, safety and sustainability aspects of processing
 • Waste / by-product management in food processing

 

Për më shumë detaje, klikoni në: http://conferences.ubt-uni.net/2022/ , teksa pyetjet tuaja shtesë mund t’i dërgoni në: info@ubt-uni.net.