Ndërlidhja me Industrinë dhe Partneriteti

 

Bashkpunimet me Industri dhe kompani prodhuese

 

Nr

.

Përfaqësuesi

I Industrisë

Emri i SubjektitLloji i IndustrisëKomuna
1Afrim“ABI” SHPKQumështorePrizren
Arzollgjiu
2Hylmi“Medina” SHPKMish dhe produktePrizren
Muratimishi
3Ilir“Arqeiko“SHPKMish dhe produktePrizren
Kamberajmishi
4Naser“BIANCO NERO”SHPKAkullorePrizren
Lecaj
5Fejzulla“FLUIDI SHPK”Lëngje dhe vajGjilan
Mustafaluledielli
6Erton“ASK FOODS “ SHPKRuajtja e pemveGjilan
Namanidhe perimeve
7Altin“Bioprodukt” NTPQumështoreGjilan
SylaQumësht dhie
8NehatKabi SHPKQumështoreGjilan
Bixhaku
9Gëzim“Calabria”ShpkTherrtore dheGjilan
Selimipërpunim mishi
10Nehat“Malësia”ShpkTherrtore dheGjilan
Spahiupërpunim mishi
11Afrim“Luli Company “ ShpkPërpunues mishiGjilan
Hasani
12ValtonGazi-Com ShpkTherrtore dheGjilan
Mehmetipërpunues mishit
13Fadil“Shpk ADEA GROUP”Përpunue sujiGjilan
Shala
Fatmir“Fungo”ShpkProdhues i BMAKamenicë
14Krasniqi
DritonEuro-LonaQumështoreFushë
SylejmaniKosovë
15Xhelal“EcoproduktPërpunues mishiViti
RrahmaniXH.E.R”Shpk
16Blinera“Biofruti”ShpkPërpunues iViti
Haxhiupemëve dhe
perimeve
17OrhanTherrtorjaTherrtoreFerizaj
BrahimiLybeteni
18IdrizNatyra– GQumështoreFerizaj
Zagragja
19Amir“Mati”QumështoreMalishevë
KryeziuQumësht dhie
20ShabanNEW VeraIndustri e verësSuharekë
Tafaj
21AgimKonsoniTherrtore eGjilan
Sahitishpezëvë
22Bahtir Gashi“Sole Kosova”Industri e mishitFushë
Sadik NazifiKosovë
23Muzafer“Ve farm”Prodhues dheGjilan
Maliqipërpunues
24HalitAgrosunajBimëmjeksore dheHalit
AvdijajaromatikeAvdijaj
25Kastriot“Birra Peja”Industri e BirrësKastriot
PelivaniPelivani
26Fisnik Abdullahu“Oreksi “shpkIndustri e BukësPejë

 

27Nazmi“KOAL SEEDS”shpkIndustri e faresIstog
Hasanaj
28Nazmi“Jeta e Re” shpkIndustri e BukësIstog
Hasanaj
29Kastriot“Abrazen” LLCIndustri e BukësIstog
Pelivani
30BekimAlbini shpkPerimePodujevë
Vokrri
31Magic IceMagic IceQumështoreLipjan
32AgroseraAgroseraPerimeMitrovicë
33Refik“Agounion” shpkDepo për ruajtjeFushë
Shabanitë pemëveKosovë
34Rifat“Gerberland”Industri eGjakovë
Thaçiqumështit
35Armend“MOEA” shpkProdhim IGjilan
Malazogupemëve
36Mejdi BresillaNP “Me Agro”Depo për ruajtjeLipjan
të pemëve
37Rexhep“Agrovizioni” shpkPemishte dheLipjan
SpahiuDepo për ruajtje
38ZaimFabrika e UjitIndustri e UjitKllokot
Ramadani“Kllokoti” shpk
39Sami“Apetit Group”Therrtore dheVushtri
FeriziIndustri e Mishit
40Alban“Joni-SH” shpkGrumbullues iPodujevë
Shabanipemeve të imëta
41LeutrimAgriumGrumbullues iFerizaj
Isufipemeve të imëta
42BenikBOSST BERRIESGrumbullues iPejë
Lilapemeve të imëta
43Fitim“Fitimi” shpkGrumbullues iDrenas
Istogu
pemeve të imëta
44VisarBesiana GGrumbullues iFerizaj
Alijapemeve të imëta
45BejtushEurofrutiGrumbullues iPrishtinë
Gashipemeve të imëta
46BashkmLaberionGrumbullues iPodujevë
Osmanipemeve Lengje
47PetritAgroPetiGrumbullues iPodujevë
Shabanipemeve të imëta
48SherafedinFresh Fruit PrGrumbullues iGraqanicë
Gashipemeve të imëta
49Refik“Agounion” shpkImpute AgrareFushë
ShabaniKosovë
50Fisnik KryeziuFrutex SHPKLëngjeSuharekë
51Dardan VelijaIRON “CONSULTING”Peme
SHPK
52Korab HoxhaDST PRODUCT SHPKGrumbullues IFerizaj
bimeve

 

 

 
53MekaProcesimi/përpunimi i drithëravePrizren
54SANIProcesimi/përpunimi i drithëravePrizren
55ProgresiProcesimi dhe prodhimi i perimevePrizren
56FrutomaniaProdhimi i lëngjeveGjilan
57FruttiProdhimi i lëngjevePrizren
58Devolli GroupProcesimi dhe prodhimi, paketimi dhe tregëtimi iPejë
59birrës, lëngjeve, qumështit, dhe dridhërave
60Devolli KompaniProdhimi i kafesëPejë
61Elkos GroupGrumbullimi, ruajtja, procesimi, paketimi dhe tregtimiPrishtinë dhe rajonet tjera të
i produketeve ushqimoreKosovës
62Viva FreshGrumbullimi, ruajtja, procesimi, paketimi dhe tregtimiPrishtinë dhe rajonet tjera të
63i produketeve ushqimoreKosovës
64Vipa ChipsGrumbullimi, ruajtja, procesimi, paketimi dhe tregtimiVushtrri
i produketeve ushqimore
65Qendra Klinike UniversitareNutricioni / pacientëtPrishtinë dhe rajonet tjera të
dhe Spitalet RajonaleKosovës
66Kopshtet e fëmijëveNutricioni / fëmijëtPrishtinë
67Fitness ClubNutricioni / sportiPrishtinë
68Agjencia e Ushqimit dheCilësia dhe siguria e ushëimitPrishtinë
Veterinës së Kosovës
69Instituti HidrometeorologjikHulumtimiPrishtinë
70Instituti i BujqësisëHulumtimiPejë
71IADKVushtrri
 

72

RadoniqiGjakovë
 

73

RugovaPejë