Inxhinieri e Energjisë

Emri i institucionitBPRAL Kolegji UBT
Fakulteti/DepartamentiDepartmenti i Energjisë
Kampusi kryesor dhe deget
Emri i programit te studimitBSc Inxhinieria Energjisë dhe Menaxhment
Personi pergjegjesInes Bula
Akreditimi/RiakreditimiAkredituar 2017
NQF Niveli i kualifikimitNQF Level 6
Diploma AkademikeBaqelor i Inxhinieria Energjisë dhe Menaxhment
ECTS180
Kodi Erasmus06.2
Lloji i studimitMe kohë të plotë
Minimumi i kohezgjatjes te studimeve3 vite