UBT

"Zgjedh më të mirin që të bëhesh më i miri"

Aktuale

Përurohet qendra më e madhe dhe më moderne e shkencës, teknologjisë dhe inovacionit – UBT Smart City Center

Top Lajm

UBT-së i bashkohen edhe 70 doktorë të shkencës

Top Lajm

UBT e nis vitin 2022 me një hapësirë shtesë me mbi 22 mijë metra katrorë

Top Lajm

Lajme

UBT vlerëson lartë kontributin e delegatëve në miratimin e Deklaratën Kushtetuese të 2 korrikut

Lajme

UBT shpall konkurs për pranimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2022/23

Lajme

Rektori Hajrizi po merr pjesë në simpoziumin “Global Business Research Symposium” në Romë të Italisë

Lajme

Akademia Ndërkombëtare Verore e Inxhinierisë së Energjisë në fokus do të ketë temën “Koogjenerimi dhe Energjia e Ripërtritshme”

Lajme

UBT po merr pjesë në Javën e Ndërkombëtarizimit të Universiteteve në Evropë

Lajme

Akademia Ndërkombëtare Verore e Sistemeve të Informacionit do të trajtojë tema rreth fushës së sigurisë kibernetike

Lajme

UBT shpall konkurs për pranimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2022/23

Angazhim Publik

UBT hap zyrtarisht aplikimin për pjesëmarrje në festivalin më të madh ndërkombëtar të dijes “Global UBT Fest 2022”

Angazhim Publik

UBT shpall konkurs për pranimin e studentëve të rinj për vitin akademik 2022/23

Angazhim Publik

UBT hap zyrtarisht aplikimin për pjesëmarrje në festivalin më të madh ndërkombëtar të dijes “Global UBT Fest 2022”

Angazhim Publik

Punimet shkencore të profesorëve të UBT-së publikohen në revista prestigjioze ndërkombëtare

Angazhim Publik
Shiko më shumë video