Find a course

Për herë të parë në Kosovë, UBT dhe Certiadria organizojnë Garën Shtetërore Microsoft Office Specialist “MOS”

Top Lajm

UBT dhe Raiffeisen Bank po organizojnë garën Data Analytic Hakathon- Aplikimi i hapur

Top Lajm

UBT

"Zgjedh më të mirin që të bëhesh më i miri"

Shiko më shumë video