• Home
  • Statistikat e Hotelerisė

Statistikat e Hotelerisë

PërmbajtjaTë dhënat e funditPërditësuar me
Kapacitetet Hoteliere te anketuara ne Kosove TM3 2017 02 Mars 2018
Shfrytezimi i Kapaciteteve Hoteliere TM3 2017 02 Mars 2018
Vizitoret vendor dhe te jashtem 2016/TM3 2017 02 Mars 2018
Vizitoret vendor dhe te jashtem sipas komunave 2016/TM3 2017 02 Mars 2018
Vizitoret e jashtem sipas komunave 2016/TM3 2017 02 Mars 2018
Vizitoret e jashtem sipas vendeve qe vijne 2016/TM3 2017 02 Mars 2018

Lajme